Schilder-& onderhoudsbedrijf Riepe

Schilder-& onderhoudsbedrijf
Riepe
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Het schilderen van uw woning is heel belangrijk om het goed te kunnen onderhouden en vooral te behouden. Het gaat er dan ook niet alleen om dat het er voor het oog goed uit ziet, maar ook dat het voorzien is van een goed verfsysteem. Belangrijker dan het aanbrengen van de laatste verflaag bij schilderwerk, is vooral de voorbehandeling van de ondergrond. Schoon, ontvet, goed schuren en oneffenheden onzichtbaar bijgewerkt zijn factoren welke in grote mate het eindresultaat en duurzaamheid van het schilderwerk bepalen. Hierbij spelen ook omgevingsfactoren als temperatuur, vochtigheid etc. een grote rol.
U kunt via deze site, maar natuurlijk ook telefonisch bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor het schilderen van uw woonhuis,kantoorpand etc.

Het lage BTW-tarief van 6% maakt de schilder goedkoper!
Voor de particuliere opdrachtgever betekent de BTW-verlaging naar 6% dus veel voordeel!

Buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk gebeurt bij ons met grote zorg wat inhoud dat er wordt gekeken naar de schildertechnische kant van het schilderwerk, maar ook naar de esthetische kant van het schilderwerk.

De technische kant van het schilderwerk:

Hierbij wordt gekeken naar onder andere:
  • welk verfsysteem er aangebracht moet worden op de te behandelen onderdelen
  • zijn de kitvoegen tussen het houtwerk en het glas nog in goede conditie
  • zijn er geen openstaande verbindingen
  • is het houtwerk nog in goede conditie (geen houtrot e.d. aanwezig)
  • klemmen de ramen en deuren niet

De esthetische kant van het schilderwerk:

Hierbij wordt gekeken naar de wensen van de opdrachtgever want deze kunnen per opdrachtgever weer verschillend zijn. Een aantal punten zijn belangrijk om een opdrachtgever tot een tevreden klant te maken. De twee belanrijkste punten zijn:
  • welke kwaliteit verwacht de opdrachtgever van het schilderwerk
  • de glansgraad (mat/zijdeglans/halfglans/hoogglans)

Kleine houtrotreparaties met een epoxypasta en kleinere deelvervangingen kunnen wij zelf uitvoeren. Het voordeel hiervan is: indien we tijdens de werkzaamheden houtrot tegen komen kunnen we dat (na overleg) per direct herstellen waardoor er geen onnodige vertraging onstaat van het schilderwerk.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu