Schilder-& onderhoudsbedrijf Riepe

Schilder-& onderhoudsbedrijf
Riepe
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Schilder- & onderhoudsbedrijf Riepe is een jong en gemotiveerd bedrijf wat sinds 2010 acief is in de regio voor al uw schilderwerk in en om uw huis. Hierbij werken wij samen met verschillende bedrijven om de wensen van de klant zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Wilt u binnen- of buitenschilderwerk laten doen dan bent u hier aan het goede adres. Zowel voor particulieren als bedrijven. Een schildersbedrijf waar resultaat en kwaliteit in de juiste verhouding staan tot uw financiƫle belang. Schilder- & onderhoudsbedrijf Riepe gaat namelijk door totdat de kwaliteit bereikt is, een vakman waardig.
Samen met u bekijken we wat gedaan moet worden. Is er achterstallig onderhoud wat weggewerkt moet worden. Moeten er slechte verflagen afgekrabd worden en is het houtwerk eigenlijk houtrotvrij? Is de kit, stopverf of plamuur nog goed.
Stuk voor stuk zaken waar een professionele schilder direct het antwoord op weet.

Maar ook voor de overige onderhoudszaken kunt u hier terecht. Wilt u een draairaam/deur of kozijn laten vervangen of kapot enkelglas of lek dubbelglas dan zit u hier goed.
Voor advies of een offerte, wat altijd gratis en geheel vrijblijvend is kunt u contact opnemen via   06-53824604 of door een e-mail te sturen naar info@schilderriepe.nlTerug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu